Uzbuna na kraljevskom dvoru: Princeza Beatrice partijala s Kate Moss

Uzbuna na kraljevskom dvoru: Princeza Beatrice partijala s Kate Moss

NA ROĐENDANSKOJ zabavi poznatog londonskog frizera Jamesa Browna skupila se cijela londonska krema. Mladi frizer afirmirao se u modnom svijetu uređujući kosu velikih faca, a najvjernija klijentica mu je definitivno Kate Moss. Tom društvenom događaju, na kojem su tekle litre alkohola, a sumnja se da to nije bilo jedino sredstvo opuštanja gostiju, nikako nije htjela propustiti ni članica kraljevske obitelji.

Mlada princeza Beatrice ovih se dana preselila u središte Londona jer je na koledžu Goldsmiths upisala studij povijesti. Princeza je više nego oduševljena preseljenjem i statusom studentice. Ne želi ništa prepustiti slučaju, a kamo li društvene događaje kojih u Londonu ima na pretek. Vijest ne bi bila toliko značajna da mlada nasljednica nije viđena u društvu najpoznatije londonske partijanerice Kate Moss. Manekenka poznata po kokainskom skandalu možda i nije tako dobro društvo za 20-godišnju Beatrice te se reakcije Kraljevskog dvora tek očekuju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hoće li oni dopustiti da Kate postane novi uzor princeze ili će ovo biti prvi i posljednji izlazak, saznat ćemo uskoro. Njezina tek nedavno punoljetna sestra, princeza Eugenie, također nije htjela propustiti zabavu mjeseca. Mlađa članica obitelji još ima toliki-koliki nadzor roditelja dok se Beatrice upustila u "samostalni" život. Na rođendanskoj zabavi Beatrice se nije pojavila sama. Bila je u pratnji Amerikanca Davea Clarka (na slici s princezom), s kojim je u vezi godinu dana. Ni pet godina razlike u godinama nije bila prepreka za inače naglašeno konzervativan britanski kraljevski dvor da odobri vezu. Prema svemu sudeći, mlada nasljednica krenula je interesantnim putem koji će zasigurno puniti novinske stupce.

S.C.
Foto: Guliver/Getty
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara