Vanja Halilović i Mislav Margetić "izašli iz ormara" i priznali da su zaljubljeni

VANJA HALILOVIĆ, voditeljica hrvatskoj javnosti najpoznatija po svojoj aferi s najtrofejnijim hrvatskim tenisačem, Goranom Ivaniševićem ponovo ljubi, i to bivšeg  Tanje Tomić, Mislava Margetića. Iako se o njihovoj vezi nagađa već više od mjesec dana, glasine su se pretvorile u istinu kada je Vanja javno priznala koga ljubi.

"Na Mislavu me najviše privukao njegov intelekt i to što je vrlo hrabar, odlučan i normalan. Mediji su o njemu stvorili potpuno krivu sliku, koja ne odgovara njegovim karakternim osobinama", ispričala je Vanja tjedniku Extra. S Mislavom Margetićem hrvatska javnost se upoznala nakon što su on i njegova tadašnja supruga, Tanja Tomić, oboje zaradili prekršajnu prijavu zbog tučnjave koja se odvijala pred očima posjetitelja jednog zagrebačkog kafića. "Bavim se boksom i da sam samo ošamario Tanju to bi se na njoj vidjelo. Uostalom samo dan nakon incidenta ona je najnormalnije radila. Udaranje slabijih smatram krajnjim primitivizmom, a Tanji nisam bio samo prijatelj već i psihijatar. Tanja nije samo vješta manipulatorica već je i psihički neuravnotežena jer u jednom danu imao sam 41 njezin propušteni poziv, a dok me ovako blati po novinama šalje mi ljubavne poruke kako sa mnom želi dijete", rekao je medijima tada Mislav Margetić, povjesničar i vlasnik jednog zagrebačkog kafića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Time je, čini se napokon okončana najprljavija ljubavna afera ove godine, ona između Vanje Halilović i Gorana Ivaniševića. Ivanišević se, odmah nakon što su tajni ljubavnici razotkriveni, vratio svojoj supruzi Tanji Dragović, s kojom trenutno uživa na Jadranu, ploveći luksuznom jahtom Amber hvarskim arhipelagom. Ivaniševići su nedavno objavili kako ubrzano rade na trećem djetetu koje im je trenutno najveća želja, i time dokazali kako je njihov brak, unatoč činjenici da je Goran posrnuo, uplovio natrag u mirnu luku.

V.V.
Foto: Index

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara