Odlazi li s RTL-a i Vanja Halilović?

NAKON gotovo četiri mjeseca medijske šutnje RTL-ova voditeljica Vanja Halilović, poznatija po tome što je više od godinu dana bila Goranu Ivaniševiću priležnica, progovorila je za Jutarnji list o svojim planovima za budućnost te kako se osjećala nakon što je otkrivena afera, pokazujući kako se od hrvatske "afere godine" počela oporavljati.

Priznala je da se u zadnjih nekoliko mjeseci, zbog afere s Goranom Ivaniševićem, često osjećala paranoično i progonjeno. Isto tako, Vanja je rekla kako joj niti jedan medij u Hrvatskoj nikad nije ponudio novac da ispriča svoju stranu priče o najčitanijoj hrvatskoj aferi. I kolegici Antoniji Mandić, koja ju je nedavno na Storyijevom crvenom tepihu nazvala Tanja, "dušica Vanja" je odlučila oprostiti, ali dodaje da "lapsus" ionako zbog buke i uputa koje je u tom trenutku dobila iz režije, Antoniju nije niti čula.

Nakon finala Top modela okolnosti navodnih televizijskih transfera bi se trebale razjasniti

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, Vanja Halilović je dala naslutiti još nekoliko zanimljivih stvari - u medijskim kuloarima već nekoliko dana naveliko se priča o velikom transferu Tatjane Jurić s RTL-a na Novu TV, te dok neki za te navodne informacije drže da su gotova stvar, niti Tatjana Jurić, niti jedna televizijska kuća nisu ništa potvrdile, te svi više-manje čekaju nedjelju i finale Hrvatskog top modela, nakon kojeg bi se situacija mogla konkretnije definirati.

 Vanja je novinaru Jutarnjeg lista dala naslutiti da bi i ona mogla, i rado htjela slijediti stope kolegice Tatjane, jer su godine rada jedne te iste stvari - čitanja pred kamerama s blesimetra, i jednoj i drugoj voditeljici u najmanju ruku dosadile, a i njihove ambicije su već odavno "blesimetar" prerasle. "Ne bi se uspoređivala ni s kim, no naravno da bih se i ja voljela iskušati se u nečem novom, dakle nije isključeno da mi se rode neke nove ambicije i ako mi se pruži prilika, zašto ne", Vanja je odgovorila na pitanje postavljeno uz misteriozni transfer Tatjane Jurić, kojoj, podsjećamo, ugovor s RTL televizijom istječe tek u veljači sljedeće godine.

Vanda Voloder
Foto: Index

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara