Vatra, Let 3, Jinx - hrvatske snage na ovogodišnjem Exitu

NAKON popunjavanja Main Stagea i Dance Arene, i ostale pozornice ovogodišnjeg Exit festivala polako objavljuju svoje izvođače. Converse Fusion, po veličini treća najveća pozornica festivala objavila je program za prva dva dana i među najavljenim izvođačima čak su troje iz Hrvatske. Grupa Jinx premijerno će nastupiti na Exitu u četvrtak, 10. srpnja, a to će ujedno biti i prvi koncert Jinxa u Srbiji u kojoj već godinama imaju kultni status, ali ih publika nije imala prilike vidjeti, a zasigurno ne postoji bolji prvi susret od nastupa na najboljem europskom festivalu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
U petak, 11. srpnja, Converse Fusion će ugostiti riječku grupu Let 3 kojima je ovo već treći nastup na Exitu, dok prethodna dva spadaju među najbolje koncerte održane na novosadskoj Tvrđavi, a koliko publika cijeni ovu šestorku pokazuje i činjenica da su pozvani na veliki koncert Super Svima koji će se ovu nedjelju, 25. svibnja održati na polju gdje je inače smješten Main Stage. Grupa Vatra dobila je pozivnicu za nastup na Fusion stageu gdje će između ostaloga odsvirati i svoj novi singl pod nazivom "John Travolta", a publiku će zabavljati na isti dan kao i Let 3, 11. srpnja.

Najveći glazbeni festival na području jugoistočne Europe koji će se održati od 10. do 13. srpnja ove godine i kojeg je prestižni britanski dnevnik "Times" uvrstio na listu 20 najboljih europskih festivala, uz naše će izvođače u prva dva dana na Converse Fusion pozornici ugostit će i grupe The Presets, Gentleman & The Far East Band, Bad Copy, Zdob si Zdub, Moomin, Zoster, Čovek Bez Sluha i mnoge druge.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara