Vedran se ne želi seksati s Tessom, Senka odbila Arsena

ARSEN je u petak tijekom glasanja o izbacivanju iz Kuće nagovijestio kako bi sa Senkom mogao imati nešto više. Iako mu je Ivana, kako je rekao, kao sestra, ipak se odlučio svoj glas za odlazak iz kuće dati njoj, a ne Senki. Razlog je taj što mu Senka u kući pruža nježnost koja mu je potrebna.

Iste večeri, čini se, pokušao je otići i korak dalje, no Senka je odbila. Naime, Arsen je nakon tuluma na kojemu su svi popili, došao k njoj u krevet, no ona ga je odbila riječima kako joj nedostaje seks, ali da je previše pijana.

U razgovoru s Vitom Senka je priznala da joj je Arsen super, no odbila je njene tvrdnje kako su zajedno. Budući da je Senka jednom prilikom ljubila Arsena, "znojnog i smrdljivog", Vita je ustvrdila kako se to radi samo ako je riječ o dečku, no Senka je odbila priznati da su ona i Arsen par.

Vedran je pak rekao Tessi da se nikad ne bi seksao s njom, ne želeći otkriti razlog. Rekao je kako mu je lijepa, zgodna i privlačna, ali zašto ne bi s njom u krevet nije rekao. Unatoč tome Tessa je kasnije otišla k njemu u krevet i poljubila ga.

Maja Paola i Stipe također su par u BB kući, no kod njih je, zasad, sve ostalo na poljupcima i izmjenjivanju zagrljaja. S druge strane, prije nekoliko su tjedana korak dalje otišli Vita i Krešo. "Krešo mi je rekao da nije ni legao kako treba, a Vita ga je odmah uhvatila za kitu", rekla je tada Senka što je doznala od Kreše, koji joj je "vruće igrice" ispod plahte prepričao u povjerenju.

Screenshot: RTL

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara