Veliko finale The Voicea: Evo kojim će se pjesmama finalisti boriti za pobjedu

Veliko finale The Voicea: Evo kojim će se pjesmama finalisti boriti za pobjedu

Foto: Dario Njavro/HRT

ALEN Đuras, Ruža Janjiš, Edgar Rupena i Vedran Ljubenko finalisti su showa The Voice – Najljepši glas Hrvatske, a u subotu u finalnoj emisiji doznat ćemo tko je od njih pobjednik druge sezone ovog popularnog showa. Odluka o pobjedniku bit će donesena temeljem glasova gledatelja i slušatelja Hrvatske radiotelevizije koji će tijekom emisije glasovati za svoje favorite.

Nakon što su prošli audicije, dvoboje i nokaute četvero finalista je  glasovima publike izborilo svoje mjesto u subotnjem showu. Kao i prošle sezone natjecatelji će u finalu otpjevati pjesmu kojom su na audiciji i izborili svoje mjesto u showu.

Finale će otvoriti Alen Đuras iz Tima Jacques pjesmom "Thinking Out Loud" Eda Sheerana koju je izveo na audiciji kada mu se okrenulo svo četvero mentora.

Edgar Rupena izvest će pjesmu „Granada“ Augustina Lare u verziji Placida Dominga kojom je na audiciji oduševio Tonyja i Jacquesa, a odlučio je ući u Tim Tony.

Pjesmu "It's a Man's Man's Man's World" Jamesa Browna otpjevat će Vedran Ljubenko, a na audiciji mu se uz mentora Ivana okrenuo i Tony.

Jedina dama u finalu, Ruža Janjiš u finalu će izvesti „You shook me all night long“ sastava AC/DC čijom je izvedbom na audiciji oduševila sve mentore, a do kraja stigla odlučivši se za Tim Indira.

Uz pjesmu s kojom su se predstavili na audiciji svaki će kandidat otpjevati jednu novu pjesmu te po jednu s mentorom.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara