Victoria proglasila kazačok flamencom

Victoria proglasila kazačok flamencom

SUPRUGA slavnog i bogatog nogometaša koji je nedavno prešao u Real Madrid, uskoro seli s obitelji u Španjolsku iako nema pojma ni o nekim osnovnim stvarima vezanim za tu zemlju.

Elton John priredio je svoju tradicionalnu feštu "White Tie And Tiara" na kojoj skuplja dobrotvorne priloge za svoj Fond borbe protiv AIDS-a koja je imala temu Rusije pa je angažirao i plesnu grupu iz te zemlje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dok su svirale balalajke i izvodio se čuveni ruski kazačok Posh se pred prisutnima obratila suprugu riječima: "Ovi Španjolci divno izvode flamenco".

Popularni par upravo se vratio s Dalekog Istoka gdje je David pokupio 10 milijuna funti za razne reklame, a očito im je dosta paparazza pa su prisutnim fotografima dozvolili samo jednu službenu fotografiju s Eltonom.

Oni koji su poželjeli još fotki "ljubazno" su udaljeni od strane tri ogromna tjelohranitelja koji su ih zaklanjali. Prisutnih 500 gostiju platilo je po 1.500 funti za pozivnicu, a na prigodnoj aukciji pjevač je prodavao i neke od svojih brojnih "autića" pa je ukupno skupio gotovo milijun funti.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara