VIDEO Dječak s Floride prekinuo oca koji je odgovarao novinarki na pitanje i brutalno ga posramio

VIDEO Dječak s Floride prekinuo oca koji je odgovarao novinarki na pitanje i brutalno ga posramio

Screenshot: Twitter

DOK URAGAN Irma harači Floridom, društvene mreže pune su snimaka s pogođenih područja, a jedna od njih neke je posebno rastužila.

I dok su milijuni Amerikanaca pobjegli iz priobalnih gradova, mnogi su odlučili ostati, a posebnu pažnju privukao je dječak s Floride koji je prekinuo oca te novinarki brutalno iskreno rekao zašto se nisu evakuirali.

"Jer smo divljaci", prozborio je dječak prekinuvši oca, a snimka je mnoge rastužila, ali i naljutila. Naime, dječak iz snimke samo je jedan od klinaca koji je izrazio nezadovoljstvo odlukom svojih roditelja da ostanu u opasnom području. Prije toga, mnogi su roditelje ismijavali i rugali se njihovoj odluci na društvenim mrežama, piše The Vice.

S druge strane, u Houstonu, koji se polako oporavlja od posljedica Harveya, najrazornijeg uragana koji je pogodio Teksas u posljednjih 50 godina, mnogi stanovnici te savezne države i dalje se bore s poplavama i vodom iz nabujalih rijeka, no neki su nesreću koja ih je snašla odlučili pretvoriti u malo zabave.

Reakcije na snimku su, kao i obično, podijeljene. Dok jedni smatraju kako je neukusno šaliti se na račun elementarne nepogode, drugi su snimkom oduševljeni. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara