Video - Enis Bešlagić na Danima vjenčanja: Na reviji mi je bilo najbolje presvlačenje

Video - Enis Bešlagić na Danima vjenčanja: Na reviji mi je bilo najbolje presvlačenje

Foto: Goran Perešin/Index
Video: Damir Horvatović/Index


Tekst se nastavlja ispod oglasa
U PETAK navečer na Zagrebačkom velesajmu održana je humanitarna modna revija. Stoga su se mnogi poznati odazvali pozivu da nose GALA reviju za kupnju dječjeg kolonoskopa za KBC Zagreb. Tako su se među brojnim poznatima na pisti našle i dvije dame iz ministarstva Radovana Fuchsa pa se ministar rado odazvao događaju koji je pratio iz prvog reda, a smiješak s lica mu se nije skidao kada je ispred njega stala Tina Katanić oskudno odjevena.

 
No, Radovan nije bio jedini političar u publici. Preko puta njega u prvom redu bio je i gradonačelnik Zagreba, Milan Bandić. Zauzeti gradonačelnik ipak nije imao vremena do kraja pogledati reviju nego se nakon predstavljanja donjeg rublja ustao i otišao. 

U publici su sjedili i Iva Šarić te Jerko Leko. Ona je za Index otkrila kako su oboje snimili editorijal za mladence pa su zbog toga došli na reviju, ali da su prvenstveno došli zbog toga jer su Jerkovi kolege iz Dinama nosili revije svadbenih odijela. Njih smo kasnije s nekolicinom uhvatili u backstageu. Zuhra i Enis Bešlagić su nam tamo pak otkrili kako su dečki gledali djevojke dok se presvlače, a u videu pogledajte što su nam još otkrili!

Među poznatima koji su nosili reviju osim  nogometaša Dinama, bile su i sestre Husar, Massimo, Tina Katanić, Marijana Mikulić, Anica Kovač te još brojni drugi.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara