Video: Grašo, Rađa, Ciganović i Grubnić kao "ružičasti dečki"

OBRAĐUJUĆI temu "muških prijateljstava", kreativne snage emisije "Laku noć Hrvatska" inspirirali su nedavni društveni događaji - trač o vjenčanim kumovima Graši i Rađi te veliko prijateljstvo dvojice stilista koje osim posla spaja i ljubav prema silikonima. Spojeni u veselu prijateljsku priču, uz hrvatsku verziju hita "Barbie Girl" grupe Aqua, protagonisti aktualnih društvenih tračeva uz pokoju ideju kreativaca iz Croatia Filma postali su - Barbie Boys!

Neven Ciganović nedavno nam je ponosno najavio kako uskoro počinje snimati vlastiti reality show koji će ove jeseni vrlo vjerojatno osvanuti u eteru jedne od nacionalnih televizija. U emisiji bi mu se trebao pridružiti i "jedan od najboljih prijatelja u Hrvatskoj" Marko Grubnić, ali kao sporedni lik. Modni Mačak je, podsjećamo, nakon Celebrity Big Brothera bio u teškoj depresiji, ali ga je očito ipak prošla - barem toliko da može opet pred kamere.

Trač o Rađinoj i Grašinoj navodnoj ljubavi više nije aktualan, ali društvenom scenom još odzvanjaju njihova opravdanja i gnušanje nad ljudskom maštom. "Kad ovakva gnjusna priča dobije legitimitet u novinama, bez da uopće postoji, onda me strah. U sljedećem traču ću biti ubojica. Možda spavam sa životinjama, s bakom i djedom. Kuma sam već potrošio", rekao je medijima Petar Grašo nakon što je doznao da pola zemlje misli kako spava s vjenčanim kumom. Iako više nije "top tema", urbana legenda o Graši i Rađi u crtiće i skečeve i dalje je dobrodošla. Do tužbe, naravno.

M.A.
Foto: Croatia Film

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara