Nevenu Ciganoviću otkazali reviju u Makarskoj jer je "previše radikalan"

NEVEN CIGANOVIĆ i službeno nije poželjan u Makarskoj, i to nakon što su mu gradske vlasti otkazale angažman na modnoj reviji, na kojoj je trebao raditi kao stilist. Jedan od popratnih sadržaja tamošnjeg teniskog turnira bila je, naime, modna revija s poznatim Makarankama, a Ciganoviću su, piše Makarska kronika, otkazali nekoliko dana prije eventa i za "tatu revije" u zadnji tren postavili njegovog mlađeg kolegu i "silikonskog brata" Marka Grubnića.

"Moram napomenuti da Hoteli Makarska s tim nemaju veze, već nam je preko posrednika iz Grada upućena sugestija da ga ne dovedemo. U vrlo sam neugodnoj situaciji, jer taj čovjek ni danas ne zna zašto na kraju nije došao u Makarsku. Očito je u nekim svojim stavovima previše radikalan na ovaj grad", priznala je Makarskoj kronici producentica Marina Marinović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navodno su Ciganovićeve sklonosti prema estetskim operacijama, javno priznanje da je homoseksualac te "nepoželjan rejting u javnosti" kumovale situaciji, a stilistu nitko nije uputio službeno objašnjenje. Umjesto njega, gažu je dobio Marko Grubnić, Ciganovićev kolega i veliki prijatelj, koji vlasti Makarske očito puno manje "bode u oči", iako mu kuloari zapravo pripisuju sve ono što i Ciganoviću, barem u ovom slučaju.

Stilist, doznajemo, nije previše pogođen otkazom u zadnji tren, a ovih dana dovršava pregovore o snimanju vlastitog reality showa u kojem bi mu se, prema najavama, trebao pridružiti upravo Marko Grubnić. Njih su se dvojica, podsjetimo, već družili pred kamerama, i to u dvotjednom Celebrity Big Brotheru, a neki su TV šefovi njihovo prvo reality iskustvo ocijenili "iznimno televizičnim", pa će se ono, u nešto drugačijem obliku, navodno nastaviti i na jesen.

D.K.
Foto: Index

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara