Video: Halid Bešlić i Danijela Martinović snimili duet

Tekst: I.M.
Foto: Borna Čavrag/Index
Video: Tomislav Brdjanović

KRALJ sevdaha Halid Bešlić i pjevačica Danijela Martinović snimili su ovih dana duet za kojeg se vjeruje da će biti pravi hit. Radni naziv dueta je "Zarobljenik uspomena", tekst potpisuje Fahrudin Pecikoza, aranžman Enes Tvrtković, a za glazbu je zaslužan Petar Grašo.

Da Danijela u studiju "nešto kuha" s jednom od velikih bosanskohercegovačkih zvijezda, doznali smo još prošlog tjedna, nakon što je u četvrtak Indexov fotograf snimio pjevačicu pred studijem. Danijelin suradnik Dragan Hamović tom je prilikom potvrdio za Index da su glasine o duetu istinite te da smo dobro načuli da bi iz studija uskoro mogao izaći pravi balkanski hit, s čime se složio i producent Nikša Bratoš.

"Za ovu pjesmu sam sigurna da je jedna od najboljih u karijeri"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svaki put kad radim neku novu pjesmu, silno sam uzbuđena i vjerujem da je to najbolje što sam radila do sad. A za ovu pjesmu sam sigurna da je jedna od najboljih u mojoj karijeri", kazala je za Index Danijela kojoj je želja bila snimiti duet s Halidom "još od kad je bila curica".

Halid nam je u šali rekao da se, kad su ga pozvali da snimi duet s Danijelom, nadao da pjesma neće biti lošija od Danijelinog dueta s Kemalom Montenom: "Ako nije bolja, na istom je nivou. Siguran sam da imamo pravi hit", kazao je Halid.

"Čini mi se da smo pronašli jednu sretnu kombinaciju i glasova i zvukova i teksta i glazbe. Mogu kazati da je na ovome stvarno, osim mene, radila prva liga s ovih prostora", našalio se Petar Grašo te dodao: "Namirnice su prvoklasne, ako možemo to tako gastronomski se izraziti, i mislim da je jelo koje smo pripremili prvoklasno. Mislim da Danijela i Halid imaju stvarno na ovim prostorima veliki hit".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara