Video: Je li Keira Knightley bolja glumica ili pjevačica?

NEKOLIKO mjeseci nakon kolegice Scarlett Johansson, propjevala je i britanska glumačka zvijezda Keira Knightley, i to za potrebe filma "The Edge of Love" u kojem tumači glavnu ulogu. U novom potencijalnom kino hitu hvaljena mlada glumica tumači lik Vere Philips, ljubavnice velškog pjesnika Dylana Thomasa, te ističe kako smatra da je ostvarila jednu od najzahtjevnijih uloga u karijeri. Osim zbog prirode lika, teška joj je bila upravo zbog pjevanja, kojeg je bez puno razmišljanja proglasila "svojom najgorom noćnom morom".

"Išla sam na satove pjevanja, jer do snimanja filma zaista nisam znala ispustiti ni glasa. Nakon tih satova, redatelj me doveo pred gotov čin - doveli su me ispred sto ljudi, i to na mikrofon, i dali mi da pjevam. U životu nikad nisam bila tako uplašena i sve to nikad ne želim ponoviti. Sad sam sto posto sigurna - ne želim biti pjevačica. Nikad", iskrena je Keira Knightley o svom "petljanju u glazbu".

Osim po glazbi, "The Edge of Love" mlada će glumica pamtiti po još jednom novom iskustvu - scenarij je napisala njezina majka Sharman Macdonald, a njihov zajednički rad Keira je okarakterizirala kao "čisti užitak".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Keira u filmu pjeva "Blue Tahitian Moon", "Maybe It's Because I Love You Too Much" i "Drifting And Dreaming", a u biografskoj se drami pojavljuju i Sienna Miller, Cillian Murphy i Matthew Rhys. Iako prilično samokritična kad je riječ o pjevanju, Keira je od nekolicine britanskih glazbenih kritičara za svoj glas dobila puno bolje kritike od Scarlett Johansson, koja je nedavno izdala debitantski album.

M.A.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara