Video: Kylie Minogue na koncertu u Madridu pala na stražnjicu

KYLIE MINOGUE, pjevačica koja je nedavno započela spektakularnu turneju Europom, na koncertu u Madridu poskliznula se na pozornici i pred prepunom dvoranom pala na stražnjicu. Divu to nije nimalo zasmetalo, naprotiv, mrtva hladna je ustala i nastavila pjevati, promovirajući svoj novi, iznimno uspješan album, "X". Kylie će u sklopu Europske turneje "KYLIEX2008" odraditi 53 koncerta, a njezina nova glazbena priča završava u kolovozu, kad će u londonskoj O2 areni održati šest uzastopnih koncerata.

Za razliku od prethodne turneje, na ovoj se australska zvijezda puno manje bavi hitovima koji su je proslavili - naglasak je na novim pjesmama, a singlovi "Wow" i "In My Arms" odličnom su prođom na top listama pokazali kako je albumom "X" napravila pun pogodak. Iako je nedavno proslavila četrdeseti rođendan i pobijedila zloćudni rak dojke, Kylie je i dalje jedan od najvećih glazbenih seks simbola - istraživanja su pokazala da je fanovi vole čak i više od pop kolegice Madonne. Nedavno se trideset i šest tisuća britanskih Kylienih fanova izjasnilo kako je ona jedina pjevačica koju bi voljeli slušati i gledati kad bude imala i sedamdeset godina. anketu među fanovima pokrenuo je Paul Stoddart, glavni "anketar" najveće britanske agencije za istraživanje tržišta, Live Searcha UK. "S obzirom na to kako jako puno zvijezda slavi 'kritične' rođendane ove godine, željeli smo vidjeti koja je od njih među Britancima najvoljenija", rekao je.

Kylie i dalje odbija pričati o onom što sve zanima - Oliveru Martinezu!

Kylie Minogue turneju je započela u Parizu pred desetak tisuća obožavatelja, kada su novinarske oči, osim u nju, bile uprte i u njezinog bivšeg (?) dečka Olivera Martineza, koji je dvosatni pariški show gledao iz prvog reda. Kylie je tada novinarima poručila kako ne želi reći ni riječi o svojem privatnom životu i kako su jedina pitanja na koja će odgovarati ona koja su vezana za glazbu i turneju. Na koncertu u Sofiji Kylie je uspjela skupiti preko petnaest tisuća poludjelih obožavatelja, koji su odlučno pokazivali pop sireni kako je na Istoku i više nego voljena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako je Kylie na madridskom koncertu djelovala umorno, pjevačica je fanovima pokazala da je unatoč "poznim" godinama i zloćudnoj bolesti u izvrsnoj formi, izvodeći akrobatske plesne točke, gimnastičke špage i ostale koreografske vratolomije. Mali pad na stražnjicu divu je samo nasmijao, a većinu euforičnih obožavatelja od sreće što njihova ikona uživo nastupa pred njihovim očima Kylinu nezgodu nisu ni primijetili.

V.V.
Foto: Daily Mail

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara