VIDEO Melania Trump je 2005. glumila u bizarnoj reklami s patkom koju morate vidjeti

VIDEO Melania Trump je 2005. glumila u bizarnoj reklami s patkom koju morate vidjeti

Screenshot: YouTube

DONALD TRUMP sastao se s radnicima kompanija Aflac i TSYS te je iskoristio priliku da spomene da se njegova supruga Melania 2005. godine pojavila u reklami jedne od tih kompanija - Aflaca.

Naime, Melania se pojavila u 30-sekundnom crno-bijelom spotu čija se radnja odvija u laboratoriju dvojice ludih znanstvenika. Na jednom stolu u laboratoriju leži Melania, a na drugom patka, službena maskota tvrtke.

Jedan znanstvenik objašnjava drugom da namjerava zamijeniti glasove Melanije i patke kako bi "svijetu predstavio prednosti Aflaca uz seksualnu privlačnost".

Nakon što znanstvenici spuste prekidač, patka progovara Melanijinim zavodničkim glasom, a ona se počne glasati kao patka. Na kraju videa Melania vrisne jer uoči da su joj se noge pretvorile u pačje.

Inače, posljednjih se dana šuška da Melania i Trump imaju problema u braku nakon što je porno glumica Stormy Daniels u javnost izašla s pričom da je imala aferu s Trumpom nedugo nakon što je Melania rodila njihova sina Barrona te da je za šutnju dobila 130 tisuća dolara.

Te priče dodatno je potaknuo i Melanijin samostalan dolazak na Trumpov govor o stanju nacije.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara