VIDEO Objavljen prvi trailer za filmsku verziju serije Breaking Bad

VIDEO Objavljen prvi trailer za filmsku verziju serije Breaking Bad
Screenshot: Youtube

NAKON što je fanove razveselila vijest da je u tajnosti snimljena filmska verzija serije Breaking Bad koju mnogi smatraju najboljom serijom svih vremena, objavljen je i prvi trailer za film pod nazivom "El Camino: A Breaking Bad Movie". 

Uz najavu je otkriven i datum kad će film biti objavljen, a dobra je vijest da ćemo ga moći gledati uskoro: 11. listopada 2019. 

Fanovi se nadaju da će film nastaviti s radnjom na mjestu gdje je dramatična zadnja epizoda serije završila 2013. godine nakon čega su ostala brojna neodgovorena pitanja, osobito oko sudbine Walterova partnera u kuhanju metha, Jessea Pinkmana. 

Trailer ne otkriva puno: vidimo kako policija ispituje njegova prijatelja Skinnyja Petea. 

"Ne znam gdje je. Nema šanse da vam pomognem da ga vratite u zatvor", govori on. 

Zadnji put kad smo vidjeli Jessea bilo je na kraju zadnje sezone kultne serije kako bježi u ukradenom automobilu vođe bande. 

Detalji radnje još nisu poznati, ali je potvrđeno da će Bryan Cranston i Aaron Paul, koji su u seriji glumili Waltera Whitea i Jessea Pinkman, reprizirati uloge i u filmu. Trajat će, piše Hollywood Reporter, dva sata.

Glumac Bob Odenkirk, koji u seriji i filmu glumi Saula Goodmana, priznao je portalu MovieWeb da su film uspjeli snimiti u potpunoj tajnosti. "Teško mi je povjerovati kako ne znate da je film snimljen, ali jest, uspjeli su. Znate što hoću reći? Sačuvavši tu informaciju od javnosti napravili su nevjerojatan posao", izjavio je.
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara