Vjekoslav Kramer – hrvatski Jamie Oliver

OSJEČANIN Vjekoslav Kramer izabran je za prvog hrvatskog golog kuhara nakon što je svoje kulinarske vještine pokazao pred kamerama Nove TV.

Kramer je rođen 1976. godine u Osijeku, a trenutno radi u marketingu McDonaldsa, gdje namjerava i nastaviti raditi bez obzira što će imati svoju emisiju na Novoj TV.

Zajedničko s Jamiem Oliverom mu je ljubav prema kuhanju i uživanje pri pripremanju hrane, tvrdi Kramer, a najdraži mu je recept musaka s patliđanima.

Kramer je još prije showa rekao kako bi bilo super da Hrvatska ima svojeg Jamiea Olivera, i ne može vjerovati da je to postao baš on, prenosi Večernji list.

U četvrtak će na Novoj TV biti prikazana slavljenička epizoda, snimljena u ponedjeljak, u kojoj će hrvatski goli kuhar predstaviti svoju obitelji i svoje prijatelje, te ih počastiti ukusnim jelom. Na dar je dobio mikrovalnu pećnicu u kojoj je ispekao crispy slanu tortu, piše Večernji.

Kulinarski show Vjekoslava Kramera počet će uskoro, a goli kuhar bi volio u showu kuhati po narodnim receptima iz hrvatskih kuhinja ili sa zadanim namirnicama, te bi volio kuhati za razne proslave, kao rođendane, obljetnice, kao što i inače kuha svojim prijateljima slavljenicima.

Najdraži gastro-trik Krameru je dati ime svakom jelu, jer tako ljudi jelo više cijene, a savjet svim kuharima i kuharicama je da kuhaju s ljubavlju, a ne sa žurbom i obavezom.

Izvor fotografije: www.ok-novatv.hr

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara