Vlatka ispala iz BB natjecanja

Vlatka ispala iz BB natjecanja

NAKON tri tjedna provedena u Big Brother kući Vlatka Kraljić sinoć je ispala iz natjecanja za milijun kuna. Za mladu Zagrepčanku je glasalo čak 84 posto gledatelja RTL Televizije, dok je za drugog nominiranog Željka Mađarića glasalo 16 posto gledatelja.

Vlatkino ispadanje iz natjecanja nije iznenađenje. Otkako su ušli u Kuću "novi" stanari nisu uspjeli zadobiti simpatije starosjedilaca.

Vlatka je u studiju izjavila da je i ona sam imala predosjećaj da će upravo ona ispasti iz natjecanja. Rekla je da joj je u Kući bilo super, ali da ne žali što je ispala. Od svih stanara najviše ju je oduševila Valentina. Priznala je da je o nekim ukućanima promijenila mišljenje kojeg je stvorila gledajući Big Brother na televiziji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Željko je bio vidno sretan što je ostao u Kući. Zaključio je da u buduće mora biti opušteniji i reći svima ono što mu smeta.

Devet stanara koji su ostali u natjecanju zadovoljni su jer su uspješno obavili tjedni zadatak. Reklamu koju su snimili za Visa kreditnu karticu pohvalio je Jean-Marc Tonti, predstavnik Vise za Hrvatsku. Toliko ga je oduševila da je u studiju Big Brothera izjavio da bi stanari kad izađu iz kuće posao trebali potražiti u marketinškoj agenciji.

Sinoćnja gošća bila je i Nina Badrić, kojoj su najveći favoriti Saša, Ana, Antonija i Alen.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara