Voditelj otkrio kakve mu je poruke Meghan slala: "Iskoristila me"

Voditelj otkrio kakve mu je poruke Meghan slala: "Iskoristila me"
Foto: Guliver Image/Getty Images

BRITANSKI voditelj i kolumnist Pier Morgan u svojoj posljednjoj kolumni pod naslovom "Meghan Markle je nemilosrdna penjačica na društvenoj ljestvici, koja je ulovila ulogu života te je muze do kraja - zbog čega se svi u Palači okreću protiv nje", opisao je kako je upoznao lijepu Amerikanku koja je postala članica britanske kraljevske obitelji.

"Saga je počela jednog popodneva u jesen 2015. godine kad sam odlučio pratiti na Twitteru četiri zvijezde američke serije Face, uključujući Markle. Nakon nekoliko minuta stigla mi je privatna poruka od nje: 'Pozdrav, hvala vam za praćenje. Vaš sam veliki fan'. Odgovorio sam i sljedećih nekoliko mjeseci redovito smo se dopisivali", započeo je Morgan kolumnu za Daily Mail.

Otkrio je da su se dopisivali skoro o svemu, pucnjavi u Americi, njenom putovanju u Ruandu, tečajevima spinninga, kaligrafiji i činjenici da su se oboje morali buditi u četiri sata ujutro zbog toga što su morali na snimanja. Čak mu je slala epizode i prije nego što su emitirane pa su komentirali zaplete zajedno.

Meghan ga je ubrzo upoznala s Rickom Hoffmanom koji su seriji glumi Louisa Litta, a Piers ga je pozvao u London kao gosta u svojoj emisiji Good Morning Britain. Hoffman je rekao da su on i Meghan jako bliski, poput "brata i sestre".

Potom mu je ona javila da je u Londonu zbog sastanaka i Wimbledona te mu predložila da se nađu. 

"Predložio sam svoj kvartovski pub, Scarsdale Tavern u Kensingtonu, ironično nekoliko stotina metara od njenog sadašnjeg doma", napisao je. 

Prije toga javila mu je da ga pozdravlja Serena Williams, zbog koje je i došla na Wimbledon.

"Došla je u pub i proveli smo ugodnih 90 minuta zajedno, prije nego što sam je smjestio u taksi prema mondenom restoranu 5 Hertford Streetu londonskom Mayfairu, gdje se nalazila s prijateljima. Otvoreno smo pričali o njenoj obitelji, rekla mi je neke osjetljive stvari koje nikad neću nikom ponoviti, jer mi ih je rekla u povjerenju, Donaldu Trumpu i naravno seriji Face. Pitala me za savjet oko karijere i medija i može li doći u Good Morning Britain kad sljedeći put dođe u London. Iz taksija mi je poslala nekoliko poruka u kojima mi je zahvalila i napisala da se raduje našem sljedećem susretu. Čak je objavila tweet kako joj je drago što se našla s 'prijateljem' u Londonu. U tom trenu mislio sam da smo prijatelji. Bio sam u krivu", piše Morgan.

Nakon toga Meghan ga je "ghostala", odnosno prestala mu se javljati. Isto je napravio i Hoffman, koji mu se ipak javio 18 mjeseci kasnije, taman prije kraljevskog vjenčanja u svibnju.

Poslao mu je dugu poruku o tome da se nije mogao javiti zbog poštovanja prema Meghan, ali sad ima "neke zabavne stvari za podijeliti pa se mogu naći u Piersovom omiljenom pubu". Morgan mu se nije javio.

"Očito su me iskoristili glumci s B liste, koji su si samo htjeli napucati karijere. Kad je došao netko važniji i utjecajniji, u obliku princa Harryja, napucala me kao vreću krumpira", zaključio je.

Dodao je da je zbog cijelog iskustva danas ciničan oko Meghan, posebice jer njeno ponašanje nakon udaje nije otklonilo njegove sumnje.

"Kad sam pročitao da 'ono što Meghan želi, Meghan i dobije' srce mi je potonulo. Jer mislim da je ona baš na to naviknuta. I sve i svi koji joj ne daju ono što želi ili joj smetaju u penjanju društvenom ljestvicom lete iz njenog života. Njen prvi muž? Odbačen čim je krenulo seriji Face. Njena disfunkcionalna obitelj? Zabranjen joj je dolazak na svadbu. Njen otac? Odrekla ga se jer je razgovarao s medijima o njoj", napisao je Morgan.

Dodao je da se takvi ljudi ne mijenjaju.

"Sad kad su insajderi iz palače počeli pričati toliko sranja o njoj, možete biti sigurni da je dobar dio toga istinit, a zbog mog iskustva s njom, nisam nimalo iznenađen. Meghan Markle je profesionalna glumica opsjednuta sama sobom koja je upravo dobila ulogu života i must će je dok može", napisao je.

"Ono što će naučiti na teži način je da ako pokušavaš prijeći kraljevsku obitelj kao što si prešla mene, naletjet ćeš na sustav koji ne možeš pobijediti. Samo nek pita pokojnu Dianu ili vojvotkinju od Yorka Sarah. Prvi put u život, Meghan otkriva da ne može dobiti sve što želi", zaključio je Morgan.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara