Voli li Luke Skywalker više cure ili dečke? Odgovor Marka Hamilla mogao bi vas iznenaditi

Voli li Luke Skywalker više cure ili dečke? Odgovor Marka Hamilla mogao bi vas iznenaditi

Screenshot: YouTube

LUKEA SKYWALKERA možda ipak ne zanimaju samo princeze. Bivši glumac iz "Ratova zvijezda" Mark Hamill, koji je utjelovio Skywalkera, na društvenim je mrežama odgovorio fanu kojeg je zanimala seksualna orijentacije slavnog lika.

"Njegova seksualnost nikad nije spominjana u filmovima. Luke je sve što publika želi da bude pa možete sami odlučiti što je on. Sve najbolje", napisao je Hamill i iznenadio mnoge.

Eric Diaz iz "Nerdista" smatra da bi se ovakva logika mogla primijeniti na svaki lik u ovom filmu, no da ima elemenata zbog kojih se može misliti da je Skywalker homoseksualac.

"Luke Skywalker u filmu nije pokazao seksualnu privlačnost prema nijednom liku, osim prema ženi za koju se ispostavilo da mu je sestra, a čak i tada njegov interes nije bio nešto posebno velik. Zato je Luke kandidat za lika koji bi mogao otići u bilo kojem pravcu kad je seksualnost u pitanju. To ne znači da će Lucasfilm i Disney to ikad iznijeti na ekrane, ali dobro je da čovjeku koji je glumio Lukea ne bi smetalo da to učine", poručio je Diaz.

Priča o seksualnoj orijentaciji likova u "Ratovima zvijezda" krenula je nakon izlaska najnovijeg dijela filma, a fanovi tvrde da su neki likovi iz njega, poput Poa i Finna, ponekad vrlo romantični jedan prema drugome, no glumci se s tim ne slažu. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara