"Vrisak" na slovenski način

"Vrisak" na slovenski način

SLOVENSKA je policija u protekla dva mjeseca zaprimila čak šest prijava pojedinaca o tome da stanovnike Vrhnika, kod Ljubljane, noću plaše neznanci odjeveni u crne pelerine s bijelim maskama na licu, izvijestila je glasnogovornica PU Ljubljana Martina Gramec.

Slovenski Dnevnik prenosi kako je policija zbog prijava već slala ophodnje, no "nije imala sreće u lovu na nepoznate šaljivdžije". Uhvate li ih, slijedi im prijava zbog narušavanja javnog reda i mira.

Prema pisanju slovenski medija, šire se i glasine o tome kako se u noćnim satima na obližnjem brdu Svetog Trojstva okupljaju sotonisti te tamo pale vatru i izvode obrede. No, policija nije potvrdila te glasine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Još jedna od "urbanih legendi" koja je Vrhnikom krenula s pojavom maski, koje neodoljivo podsjećaju na one iz filma "Vrisak", ta je da su maskirani neznanci napali jednog mladića i silovali jednu djevojku. Ni te glasine nisu potvrđene od strane policije.

Policija pak smatra kako se ipak radi samo o neslanoj šali lokalne mladeži, koja je u nedostatku zabave tokom ljetnih praznika, odlučila u inače mirno mjesto unijeti malo "živosti".

I.M.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara