Vucina supruga: Alkohol i tablete koje Vuco pije učinili su svoje

U SVOM prvom (a nada se, i zadnjem) intervjuu u životu, 33-godišnja Jelena Vuco priznala je kako ju je suprug u 13 godina braka nekoliko puta ošamario i čupao, dok je verbalno zlostavljanje trpjela godinama. Do incidenta zbog kojeg je Vucu prijavila policiji došlo je, tvrdi Jelena, zbog gluposti, no zlostavljana supruga ističe kako više ne može i neće trpjeti njegov nagli karakter, zbog čega uskoro namjerava pokrenuti brakorazvodnu parnicu.

"U 12 godina braka, prvi put sam s prijateljicama izašla u disko klub. Vratila sam se doma negdje oko tri i pol ujutro. Kako moj suprug Siniša i ja ne živimo skupa dva i pol mjeseca, nisam smatrala da ga trebam pitati smijem li izaći. (...) Ušla sam u kupaonicu, a on je došao za mnom i ošamario me. Rekao je da nemam pravo izlaziti van te me povukao i izgurao na hodnik", izjavila je Jelena Vuco za tjednik Arena.

"Njemu je potrebna pomoć"

Prijavu koju je Vuco zaradio na Valentinovo povukla je, kaže, jer ju je na koljenima molio da mu oprosti, no ovog puta ističe kako nema namjeru povlačiti novu prijavu. "Alkohol i tablete za smirenje koje pije učinile su svoje. Prenervozan je i ne može se kontrolirati u mnogim situacijama. Čak mislim da ne radi sve to namjerno, njemu je potrebna pomoć", tvrdi Jelena Vuco, koja svih 13 godina braka nije radila pa sad, nakon odluke o razvodu, pokušava naći posao.

Osim detalja o bračnim svađama, Jelena je novinaru Arene opisala njihov obiteljski život, a iz njezinih se riječi lako zaključuje kako su svjetonazori Siniše Vuce, blago rečeno, star omodni. Prema njezinim riječima, Vuco smatra da je ženi mjesto u kući, uz djecu, a svojoj supruzi nije dopuštao na si nađe posao jer bi "ljudi mislili da ju on ne može uzdržavati". "Naglasio mi je da je on takav kakav jest i da će takav ostati, te da se ni zbog koga i ni zbog čega neće mijenjati. On misli da je novac sve što treba dati obitelji", priznaje Jelena.

Vucina supruga Areni je otkrila kako je usamljena, ali odlučna u namjeri da ponovno izgradi život, ovog puta bez nasilnog supruga koji je, dodaje, prilično frustriran zbog činjenice da mu karijera ne ide željenim tokom. "On misli da žena nema ni približno isto prava kao i muž", "Za njega su svi muškarci koji svoje slobodno vrijeme provode s djecom i ženom papučari" i "Ne bih ništa posebno trebala napraviti za šamar" samo su neke od tvrdnji Jelene Vuco koje objašnjavaju zašto je posrnuli pjevač ostavljen od strane kolega i medija, a odnedavno i vlastite obitelji.

D.K.
Foto: Arena/Index

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara