Whitney Houston: Sedam mjeseci sam sjedila na kauču i pušila crack

Tekst: I.M.L.
Foto: JLP

PJEVAČKA diva Whitney Houston novim je albumom "I Look To You" odlučila vratiti staru slavu nakon šest godina ispunjenih skandalima i bezuspješnim pokušajima povratka. Od svojeg posljednjeg albuma, 46-godišnja pjevačica je nekoliko puta dodirnula samo dno. Raskrvavljenog nosa je 2003. godine završila u bolnici, nekoliko puta je terapijama pokušavala pobijediti ovisnost o cracku i kokainu, ali bezuspješno, a takvi su bili i njezini pokušaji oživljavanja karijere.

Samo u Americi, u prvom tjednu, prodano 304.801 primjeraka albuma

Sada, kada je napokon zaključila priču kojom su vladale droge i njezin nasilni suprug Bobby Brown, progovorila je o tom periodu svojeg života u talk showu Oprah Winfrey. "U jednom trenutku sam primijetila kako sam već sedam mjeseci u pidžami, sjedim na kauču, pušim crack i zajedno se s Bobbyjem pitam što zapravo radim", izjavila je Whitney i dodala kako ne krivi Bobbyja za svoju ovisnost, već samu sebe.

Sve je krenulo nizbrdo nakon golemog uspjeha filma "Tjelohranitelj". Whitney je u jako mučilo što je puno popularnija od svojeg supruga i na sve načine je pokušala smanjiti tu popularnost. No, sada ju je vratila. Album "I Look To You" je prvi na američkim i europskima ljestvicama, a u Hrvatskoj se nakon samo pet dana prodaje popela na sedmo mjesto.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara