"Will Smith je dobio homoseksualne usluge od mojih zaposlenika"

"Will Smith je dobio homoseksualne usluge od mojih zaposlenika"

POSLJEDNJIH nekoliko dana u medijima su ponovno počele kolati informacije i ispovijesti koje navode kako je jedan od najpoznatijih i najbolje plaćenih holivudskih glumaca, 40-godišnji Will Smith, zapravo homoseksualac ili, u najbolju ruku, biseksualac. Heidi Fleiss, najpoznatija je prostitutka i "madame” u Hollywoodu, koja je na vrhuncu svoje karijere usluge pružala eliti među kojima su bili Jack Nicholson i Marlon Brando, medijima je ispričala kako je prije nekoliko godina Willu pomogla na način da ga je "opskrbila" s nekoliko muških prostitutki.

Prema navodima stanovite Madame, Smith je bio njezin klijent godinama prije nego što je ona svoje sjedište i cjelokupno poslovanje preselila iz Los Angelesa u New York. "Neprestano sam ga iznova morala uvjeravati i garantirati kako ću čuvati njegovu privatnost i kako informacije o njemu neće procuriti u javnost. Nakon što mi je povjerovao, obavio je svoju narudžbu. Zahtijevao je muško društvo! U to vrijeme za mene je radilo četrnaest cura i dva muškarca. Začudili biste se da saznate koliko je poznatih holivudskih glumaca kod mene tražilo homoseksualne usluge", rekla je "diskretna" Madame, koja tvrdi kako i Willova supruga, glumica Jada Pinkett Smith, ima homoseksualnih sklonosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Scijentologija ga je spasila

Will Smith se za Jadu Pinkett, glumicu i bivšu djevojku ubijenog repera Tupaca Shakura, oženio 1997. godine, a par ima dvoje djece, desetogodišnjeg sina Jadena Christophera Syrea i osmogodišnju kćerkicu Willow Camille Reign. Smith je u posljednjih godinu dana razvio intenzivno prijateljstvo sa Tomom Cruiseom, žestokim zagovornikom scijentološke sekte. čiji je član u međuvremenu navodno postao i Will. Ta religija između ostaloga zagovara i tezu da je homoseksualizam bolest koja se može i koju oni mogu izliječiti.

K.H.
Foto: Guliver/Getty Images

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara