Za ova tri horoskopska znaka 2020. godina će biti najgora u životu

Za ova tri horoskopska znaka 2020. godina će biti najgora u životu
Foto: Instagram

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

KADA astrolozi govore u sreći u nekom periodu, oni vide dobar položaj Jupitera. Već smo pisali da će Jarac, Bik i Djevica imati puno sreće u 2020. godini te da će mnogima od njih to biti najbolja godina u životu, ali sada imamo neke loše vijesti.

Nekim horoskopskim znakovima će 2020. biti katastrofalna, a u lošoj sreći dogodine će prednjačiti osobe rođene u znaku Raka. Jupiter će se Raku nalaziti suprotno od Saturna, pa astrolozi savjetuju što manje rizika dogodine i upozoravaju da bi puno toga moglo poći po krivu. 

Novoj godini se ne trebaju euforično radovati ni Vage, koje će imati problema tijekom cijele godine, a pogotovo ljubavnih. U ljubavi će loša sreća svoje vrhunce imati u drugoj polovini godine.

Ni Ovan se nema previše razloga veseliti 2020. godini, kažu astrolozi. Sajt WeMystic Ovnovima predlaže da svoj život sljedeće godine stave na čekanje. 

"Uložite minimalni napor u pravcu velikih promjena. Prijevare i zamke vrlo su vjerojatne, stoga izbjegavajte financijska ulaganja. Također ćete morati razmisliti dvaput prije putovanja. Bolje je ne ići jer postoji šansa da se razbolite ili da doživite manju ili veću nesreću", kažu astrolozi. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara