Za Vlatku Pokos nema zime

Za Vlatku Pokos nema zime

Tekst: A.M.
Foto: Ronald Goršić / CROPIX

ODUVIJEK je bilo poznato da je voditeljica Vlatka Pokos jedna od najvećih obožavateljica životinjskog krzna među hrvatskim zvijezdama. Lijepa Vlatka, u crnoj bundi, koja seže čak do poda, pojavila se i na proslavi 40. rođendana zagrebačkog kluba Saloon gdje se zabavljala u društvu prijatelja.

Iako su temperature u Zagrebu posljednjih dana ispod nule, čini se da Vlatki nije bilo hladno s obzirom na toplu životinju kojom se ogrnula. Već nekoliko puta 39-godišnja pjevačica izazvala je bijes prijatelja životinja koji su osudili njezinu ljubav prema životinjskom krznu.

Vlatka u ormaru ima čak 27 bundi i kaputa?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, nakon razvoda od zagrebačkog poduzetnika Josipa Radeljaka, Vlatka je sudskim putem zatražila da joj vrati sve njezine bunde i kapute kojih je na popisu bilo čak 27. Neki čak tvrde da su sve njezine bunde vrijedne oko milijun kuna, dok samo jedna njezina Fendijeva bunda od bijelog nerca, u kojoj se voli šetati hladnom zagrebačkom špicom, košta čak 225 tisuća kuna. 

Osim Vlatke Pokos, velika ljubiteljica pravog krzna zasigurno je njezina bivša šogorica, Mija Begović, ali i bivša prijateljica Alka Vuica. Također, iako nikad ne bih naručio da se "za njega ubije životinja", Marko Grubnić često prošeta u krznenim kombinacijama, ali samo ako su dizajnerske poput D&G-a i Cavallija.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara