ZADNJI TREN Danas je zadnji dan da si uljepšaš ljeto beauty-kutijicom iznenađenja za 83 kune!

ZADNJI TREN Danas je zadnji dan da si uljepšaš ljeto beauty-kutijicom iznenađenja za 83 kune!

Foto: BeautyBox.hr

PRVI BeautyBox, hit kutijica o kojoj priča grad, rasprodala se u svega tri lipanjska dana. Količine su ovaj mjesec udvostručene kako bismo vas što više obradovali, ali nemojte zakasniti. Danas je zadnji dan da naručite mjesečnu pretplatu na sjajnu kutijicu u kojoj se nalaze uzorci i kozmetički proizvodi originalne veličine.

Zadnji tjedan u mjesecu na tvoju adresu stići će tvoj BeautyBox. Za samo 83 kune mjesečno u BeautyBoxu nekad se dobije i do 8 različitih proizvoda!

U BeautyBoxu nalazi se sve što je lijepo. Nisu to uvijek samo dekorativna i preparativna kozmetika. U ovom dvomjesečnom izdanju 30 pretplatnica koje ćemo nasumično odabrati - dobit će i knjigu. Fokus komunikacije osigurao je za vas trenutno najbolje i najprodavanije chick lit knjige čija je pojedina vrijednost 99 kuna.

Prošli mjesec BeautyBox prodao se u rekordnom roku, a pretplatnice su prezadovoljne dobivenim - barem tako sugeriraju komentari na Facebooku i Instagramu, potražite ih sami ako nam ne vjerujete :)

Vrijednost kutijica, kad bi se proizvodi kupovali zasebno, višestruko je premašivala iznos pretplate. Kako i ne bi kad su se unutra nalazili vrhunski full size proizvodi najbolje kozmetike na hrvatskom tržištu.

Nakon što se proizvodi iskoriste, ono što ostaje još dugo vremena je sama kutija. Napravljena je tako da se skupljanjem više primjeraka složi jedan lijepi ladičar/ormarić u koji se može pospremiti baš bilo što. Nakit, šminka, knjige, pa čak i omiljene cipele!

Danas je zadnji tren da se naruči najnovije, dvomjesečno ljetno izdanje. Vjerujemo da smo za vas pripremili sve što je potrebno za savršeni odmor, a da će količina proizvoda nadomijestiti to što dostave nema u kolovozu. No, bez brige - ne odmaramo. Vrijedno za vas smišljamo jesenske BeautyBoxove.

Napomena: Plaćanje karticama i PayPalom moguće je cijeli vikend, do isteka zaliha!!!

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara