Zagreb okupirali oldtimeri, Bandić na Zrinjevcu kuhao krpice sa zeljem

Tekst: I.M.
Foto: Marko Miščević, Mišo Lišanin/Cropix

NI PAKLENE vrućine nisu uspjele tijekom vikenda opustošiti zagrebačke gradske ulice. Špica je ponovno bila glavno okupljalište, a od poznatih lica su se danas ondje, između ostalih, našli i centar Cibone Dalibor Bagarić, koji je prošetao sa suprugom i kćeri, glumica Ankica Dobrić, Vesna Pusić kojoj je društvo pravio njen četveronožni ljubimac te Ella Svalina koja je također prošetala psića. Subotnju šetnju Cvjetnim trgom nisu propustili ni britanski umjetnici Gilbert i George.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nedaleko od špice, na trgu ispred Hrvatskog narodnog kazališta, također je bilo veselo. Naime, u organizaciji Oldtimer kluba Zagreb održava se 25. jubilarni rally oldtimera Zagreb - Samobor - Zagreb, a automobili su izloženi prije utrke ispred HNK-a.

Nekoliko ulica dalje, na Zrinjevcu, građanima koji uživaju na već tradicionalnim promenadnim koncertima pridružio se i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić. Građani nisu bili jedini koji su se "kuhali" na vrućini već su se za posjetitelje spremale i krpice sa zeljem, a u pripremi je pomogao i gradonačelnik koji je spremno dohvatio kuhaču i stao za vrući lonac.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara