Zaprosio stjuardesu tijekom leta, ona je pristala, ali završilo je katastrofalno

Zaprosio stjuardesu tijekom leta, ona je pristala, ali završilo je katastrofalno
Screenshot: YouTube

JEDNA kineska stjuardesa ostala je bez posla, nekoliko mjeseci nakon što se viralna snimka prosidbe njezinog dugogodišnjeg dečka tijekom leta pojavila na internetu.

Desetog rujna, kineski kanal 8 izvijestio je kako je neimenovana stjuardesa dobila otkazno pismo zbog događaja u svibnju. Kako piše Asia One, otprilike 30 minuta nakon polijetanja, stjuardesin dečko kleknuo je tijekom leta i pitao stjuardesu hoće li se udati za njega.

Ona je prihvatila, putnici u avionu zapljeskali, a snimka je postala viralna na društvenim mrežama. "Zaista nisam znala da će me dečko zaprositi tijekom tog leta, hvala vam što ste svjedočili tome", rekla je tad.

No njezin ugovor s tvrtkom China Eastern Airlines sad je prekinut zbog zabrinutosti da je "zanemarila sigurnost putnika".

U otkaznom pismo pisalo je kako je njezino "privatno romantično ponašanje izazvalo previranje među putnicima"  te je bilo "izuzetno neodgovorno za sigurnost putnika".

Vijest je izazvala različite reakcije, kako među korisnicima društvenih mreža, tako i u kineskim medijima. Neki kažu kako je otpustiti stjuardesu bilo "neljudski" dok drugi tvrde kako "privatne stvari" ne bi trebala obavljati tijekom posla.

Predstavnici China Eastern Airlinesa još se nisu oglasili.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara