Zdravko Mamić u džepove Thompsona i Miše Kovača gurnuo 50 tisuća eura?

DETALJI s famozne svadbe koja se u subotu održala u hotelu Westin i dalje izlaze u javnost, iako su novopečeni supružnici Monika i Mario Mamić odlučili feštu u što većoj mjeri držati podalje od očiju javnosti. Jutarnji list, naime, piše kako je Zdravko Mamić Thompsona i Mišu Kovača, koji su pjevali na svadbi, nagradio izdašnim iznosom od pedeset tisuća eura, a dolazak potonjeg organizirao je kao svadbeni dar koji je stotine uzvanika u Westinu oborio s nogu.

> Monika u klanu Mamićevih: Vjenčanje godine osigurano kao Bushev posjet

Isplati se pjevati za obitelj Mamić, barem ako je vjerovati domaćim medijima koji pišu o velikoj svoti novca za Thompsona i Mišu Kovača, udarne zvijezde spektakularne svadbe. Mišo Kovač na svadbu je ušetao nakon što je Thompson otpjevao tri pjesme, a Zdravko Mamić predstavio ga je kao "drugi dio poklona koji će ušetati u dvoranu", čime je potpuno iznenadio sina Marija i snahu Moniku. Novci se, pričaju sudionici svadbe, ipak nisu dijelili kao u zračnoj luci Pleso prije nekoliko mjeseci, kad su stotine eura ispadale iz Mamićevih (od alkohola drhtavih) ruku, zbog čega je dan kasnije završio na naslovnicama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S novih pedeset tisuća eura Monikina i Marijeva svadba poprima "svjetske razmjere", pogotovo kad se u obzir uzmu i druge cijene ovih dana često spominjane uz "vjenčanje godine" - Monika Kravić na vjenčanju je nosila 60 tisuća kuna vrijednu haljinu dizajnera Valentina, a na svadbeni jelovnik otišlo je 220 tisuća kuna. Da gostima tijekom noći ništa ne nedostaje brinula se cijela vojska posluge, koja je do jutra posluživala ekskluzivni jela i fina pića, koja su Mamići navodno platili oko 350 tisuća kuna. U Westinu je plesalo 350 gostiju, a par je odlazak na medeni mjesec također odlučio sakriti od medija.

M.A.
Foto: Index

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara