Željko Bebek na laserskoj operaciji: Ne želim više biti ovisnik o naočalama

Tekst: I.M.L.
Foto: Ronald Gorsic / CROPIX

ŽELJKO BEBEK, nekadašnji pjevač jedne od najpoznatijih jugoslavenskih rock grupa, Bijelog dugmeta, podvrgao se danas skidanju dioptrije laserskim putem kod dr. Nikice Gabrića. "Dosadilo mi je biti ovisnik o naočalama. Najviše me smetalo tijekom vožnje i prilikom gledanja televizije", ispričao je 63-godišnji pjevač kojega je cijelo vrijeme bodrila i supruga Ružica. "To je operacija koja ne boli, ali zahtjeva mnogo hrabrosti jer se radi o očima i cijelo vrijeme imate osjećaj neugode. Nasreću, kratko traje pa se i taj osjećaj jednostavno podnese", dodao je.

Bebek je bio član Bijelog dugmeta od 1974. do 1984. godine, a mnogi glazbeni kritičari upravo taj period označavaju najboljim za grupu. I danas je aktivan te zajedno s kolegama i prijateljima Mladenom Vojčićem Tifom i Alenom Islamovićem promovira projekt "Kad bi bio Bijelo dugme - Bebek, Tifa i Alen" dvoranama diljem Europe i svijeta.

Montreal, New York, Los Angeles, San Francisco...

Glazbena trojka uskoro kreće i na turneju po Kanadi i Sjedinjenim Američkim Državama. "Turneja počinje 1. listopada i trajat će mjesec dana. Imat ćemo 12 koncerata, a prvi koncert će biti u Montrealu", najavio je Željko kojemu oporavak nakon laserske operacije ne bi trebao dugo trajati.

"Sutra je odmah kontrola. Trenutno mi je vid malo pomućen, kao da ronite u bazenu, ali uz terapiju kapima za oči sve će doći na svoje i ponovno ću imati savršen vid", uzbuđeno priča Bebek koji je i ovim činom potvrdio kako još uvijek ne planira završiti svoju pjevačku karijeru, koja je danas daleko mirnija i opuštenija.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara