Žene su se napokon izjasnile koju veličinu penisa smatraju idealnom

Žene su se napokon izjasnile koju veličinu penisa smatraju idealnom
Screenshot: Youtube

REZULTATI istraživanja otkrili su koju veličinu penisa žene smatraju idealnom. 

Istraživanje provedeno 2015. godine na sveučilištima u Kaliforniji i New Meksiku pokazalo je da žene smatraju da je idealna dužina penisa u prosjeku 16 centimetara, piše Rebel Circus. 

Pokazalo se ipak da je idealna dužina za Kanađanke 17,6 centimetara, dok su najskromnije Australke koje će se zadovoljiti i s 14 centimetara. 

Većina žena, njih čak 75 posto,  je otkrila da im je veličina penisa bitna pri izboru partnera, a 61 posto je priznalo da je odbilo muškarca jer mu je penis bio premali.

Istraživanje je također pokazalo da je prosječna veličina penisa u Americi 14 centimetara, ali i da njihovi vlasnici najviše lažu jer navode prosjek od 18,3 centimetra. 

Inače, najveći prosjek penisa na svijetu je u Kongu - 17 centimetara, dok se najmanji nalaze u Koreji sa skromnih devet i pol centimetara. Hrvati se mogu pohvaliti prosjekom od 14,73 centimetra. 

Iako je većina žena reklo da bi prije izabralo partnera koji lošije izgleda, ali ima veći penis nego obrnuto, možda će vas utješiti činjenica da su također ustvrdile da nije sve u veličini, već da puno znači i tehnika. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara