Zgrozila je "motivacijska" poruka iz teretane: "Nazovi to pravim imenom: salo"

Zgrozila je "motivacijska" poruka iz teretane: "Nazovi to pravim imenom: salo"
Foto: Instagram/Twitter

MNOGI se za vruće ljetne dane i skidanje na plaži pripremaju znojeći se u teretani, a malo dodatne motivacije može dobro doći, no ovu je korisnicu Twittera sablaznila "motivacijska" poruka koju su joj poslali iz teretane pa ju je objavila uz napomenu da je "zgrožena". 

"Učinite mi uslugu. Razmislite o toplim ljetnim danima, o vrućem povjetarcu na jezeru ili plaži, vremenu provedenom s obitelji, slušanju glazbe. Kratke hlače, kupaći kostimi, japanke, miris losiona za sunčanje. I GOMILA fotografija koje će završiti na internetu i tamo ostati zauvijek. GOMILA uvlačenja trbuha, namještanja, pokazivanja premršavih ruku, a ne daj bože da vas netko uslika iz profila dok sjedite. Učinite mi još jednu uslugu: uštipnite se za višak koji imate oko struka. Možete li ga uštipnuti ili čak zgrabiti? Želim da to nazovete pravim imenom: salo", stoji u poruci koju je dobila putem emaila.

U komentarima su se brojni korisnici složili s njom, no neki su joj ipak poručili da je previše osjetljiva.

Spomenuta teretana poslala joj je ispriku uz napomenu da se radilo o humoru.

"Samo želimo da naši korisnici postignu svoje ciljeve. Mi ne posramljujemo, mi inspiriramo", poručili su, između ostalog.

"Ovakav marketing promovira ideju da ljudi s prekomjernom kilažom nisu dovoljno dobri. Možda to vama povećava profit, ali njima smanjuje samopouzdanje. Možda da na pozitivan način počnete promovirati fizičku aktivnost?" bio je jedan od komentara.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara