Žiri Zvjezdica ne može doći k sebi: "Jedva čekamo finale, to će biti ludnica"

Žiri Zvjezdica ne može doći k sebi: "Jedva čekamo finale, to će biti ludnica"
Foto: RTL

DRUGA polufinalna večer showa Zvjezdice bila je pravi spektakl, toliko dobra da je čak devet od jedanaest kandidata dobilo po pet glasova pa je na žiriju bila teška odluka.

Mia Negovetić, Indira Levak, Luka Nižetić, Enis Bešlagić i Zdravko Šljivac toliko su puta stisnuli zeleni gumb da više ni sami nisu bili svjesni koliko su kandidata pustili u a capellu. Drugu šansu za predstavljanjem dobili su svi osim Luke Žiberne i Diane Polić, koji su također bili vrlo dobri.

Nakon a capelle, žiri se povukao u svoje odaje i odlučio da dalje u finale prolaze Ivona Bilić Prcić, Dino Guščić, Dinela Kazalac, Lucija Stipanović i Nives Lazar.

"Ti si hrvatska Whitney Houston! Potvrdila si svoj status dive", priznala je Indira Ivoni nakon što joj se cijeli žiri ustao i poklonio za fenomenalan emotivni nastup, koji je Miju čak i rasplakao.

Dino ih je oduševio svojom ozbiljnom izvedbom i lijepo oblikovanim glasom te je Luka zaključio da je pred njim svijetla pjevačka budućnost.

Dinela je, prema mišljenju žirija, odabrala najtežu moguću pjesmu Chandelier od Sije, ali ju je kvalitetno izvela i, kako je Šljivac rekao, najteže dijelove je najbolje otpjevala.

Nives je uvjerljivo izvela i prenijela pjesmu na žiri zbog čega je žele ponovno čuti i u finalu, a Lucija ih je ostavila bez daha.

''Ovo je bilo zakucavanje! To je stvarno talent, i više od toga. Impresionirala si me i jedva čekam finale, to će biti ludnica'', izjavila je Indira, koja ne može dočekati veliku završnicu showa, baš kao i njezine kolege suci.

U finalnoj epizodi talent showa deset najboljih kandidata borit će se za titulu nove hrvatske Zvjezdice.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara