Život jedne sponzoruše: "On mi daje 40 tisuća kuna džeparca mjesečno"

Život jedne sponzoruše: "On mi daje 40 tisuća kuna džeparca mjesečno"
Instagram

LEXIE ima 27 godina, a njezin sugar daddy 40. Ona se ne srami činjenice da je sponzoruša i da joj njezin sponzor plaća sve životne troškove i časti je skupim večerama, poklonima i putovanjima. Osim što plaća sve njihove zajedničke troškove, njezin joj sponzor daje džeparac koji iznosi oko 40 tisuća kuna mjesečno.

"Tražila sam nekoga tko mi može pružiti život kakav ja zaslužujem", rekla je Lexie za Daily Mail. Spoznora je pronašla preko australske stranice koja spaja sponzore i sponzoruše na koju se prijavila krajem prošle godine.

"Htjela sam čovjeka kakav je bio moj otac koji je pazio na mene, moju mamu i sestre. Nismo morale raditi, samo dobro učiti, a on je plaćao sve", kaže Lexie koja se sa spoznorom viđa tri puta tjedno.

Iako, kaže, nije morala, spavala je sa sponzorom. On joj je obećao da će uvijek imati love, pod uvjetom da ne traži drugog sponzora. Lexie je presretna jer više ne mora raditi i što napokon živi kako je zaslužila. Njezin sponzor je prvi muškarac kojeg je upoznala preko spomenute stranice. Kaže da se između njih odmah rodilo povjerenje i povezanost te da nema potrebe tražiti drugog.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara