Znate li sve o Crvenkapici?

U DISTRIBUCIJI tvrtke Blitz film i video u kinima se prikazuje animirani film "Tko je smjestio Crvenkapici?", film koji dobro poznatu priču od dogodovštinama Crvenkapice priča na malo drugačiji način. Multipleks Cinestar u suradnji s portalom Index.hr posjetitelje nagrađuje majicama s motivima iz filma te s dva DVD-a. 

Ova priča o Crvenkapici koja nešto krije počinje od kraja: dlakavi i pernati čuvari zakona iz životinjskog svijeta istražuju izgred u bakinoj kolibi u kojemu su sudjelovali Crvenkapica, Vuk, baka Prutić i drvosječa Franc. Optužbe su mnogobrojne: provala, narušavanje javnog reda i mira, namjera jedenja i uporaba sjekire bez dozvole.

Osim toga, ovaj se slučaj može povezati s neuhvatljivim tatom koji krade recepte iz dućana s hranom. Da bi razriješio slučaj, detektiv Nikola Salto ispitat će sva četiri sudionika izgreda i saslušati njihove verzije istine, koja sa svakom pričom postaje sve nevjerojatnija...

Dobro poznata bajka kao detektivska priča puna iznenađenja. Vesela animirana komedija "Tko je smjestio Crvenkapici?" debi je redatelja Corya Edwardsa i koredatelja Tonya Leecha i Todda Edwardsa. Ideji za priču dosjetila su se braća Edwards, a scenarij je napisao Tony Leech. Film je snimljen u koprodukciji tvrtki Kanbar Entertainment i Blue Yonder, producenti su Maurice Kanbar, Sue Bea Montgomery, Preston Stutzman i David K. Lovegren.

Likove su sinkronizirali Zrinka Cvitešić (Crvenkapica), Lena Politeo (baka Prutić), Zoran Gogić (Vuk), Zlatan Zuhrić (šef policije Grizli), Krešimir Mikić (zec Bongo), Željko Duvnjak (policajac Kljunić), Ljubomir Kerekeš (inspektor Nikola Salto), Vid Balog (drvosječa Franc) i drugi glumci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nagradna igra

Blitz film je za posjetitelje Index.hr portala pripremio nagrade: 8 ženskih majica s motivima filma "Tko je smjestio Crvenkapici?" i dva DVD-a "Vuk i sedam kozlića" te "Pepeljuga".

U današnjoj nagradnoj igri majice su osvojili: Ana Bošnjak, Slavka kolara 23, 10410 Velika Gorica; Domagoj Puhača,Vrbovečki Pavlovec 119,10340 Vrbovec; Goran Korajac, Pavićeva 37, Đakovo; Zdenka Kozlina Drežnik -Dreznicka 53, 10435 Sv. Martin pod Okićem; Lovre Fabijanić, Put Sv. Karina 11, 23250 Pag, Ante Botić, Starčevićeva 40, 21312 Podstrana; Duje Sarić, Visovačka 52, 22000 Šibenik; Ivan Lesar, Jordanovac 111, 10000 Zagreb.

DVD su dobili Gorana Bešker, Smiljanićeva 14, 21 000 Split i Andrasek Miroslav, Petra Zrinskog 10, 31300 Beli Manastir.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara