Zvijezda Lil Sistera u erotskom TV showu

Zvijezda Lil Sistera u erotskom TV showu

VERONIKA MAJNARIĆ, Playboyeva zečica koja je medijsku slavu stekla u Indexovom reality showu Lil Sister, uskoro bi s kolegicom Nives Celzijus trebala započeti sa snimanjem pilota erotskog TV showa, koji bi za oko dva mjeseca trebao početi s emitiranjem na jednom od domaćih televizijskih programa.

Emisija "Afrodozijak" zamišljena je kao svojevrsni erotski talk show, u kojem će Nives i Veronika s gostima razgovarati o ljubavi, seksu i erotici, ali kako same tvrde, bez vulgarnosti.

Budući da su i Veronika i Nives prošle nekoliko snimanja za Playboy te i same znaju koji su njihovu najveći aduti, u "Afrodizijaku" će ih posebno istaknuti provotaktivnom odjećom odnosno donjim dubljem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Biti ćemo i simpatične i inteligentno razgovarati s gostima, uglavnom poznatim osobama iz javnog života. Pričat ćemo izravno ili telefonski, a nekima ćemo čak pozvoniti na vrata njihova stana i ležerno porazgovarati o erotici i seksu." – ispričala je Nives Zeljković novinarima Arene.

Djevojke će, kako bi se što bolje pripremile za vođenje emisije takvog tipa, ovog tjedna posjetiti sajam erotike u Berlinu.

(Izvor fotografije: Arena)

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara