Požalila se na majku koja doji u Starbucksu pa završila - osramoćena

Požalila se na majku koja doji u Starbucksu pa završila - osramoćena

Ilustracija: Shutterstock

RASPRAVE o dojenju u javnosti ne prestaju privlačiti pažnju medija koji pišu o roditeljstvu te majkama koje se nerijetko žale na prolaznike koji ih vrijeđaju jer svojoj djeci daju jesti kada i gdje ona to požele.

Međutim, medijima je sada odjeknula i jedna drugačija priča - o Juliji Wykes koju je prolaznica izgrdila zbog dojenja petomjesečnog sina u Starbucksu, a u pomoć joj je priskočio mladi zaposlenik tog lanca kafeterija te - posramio zlonamjernu prolaznicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ako ikad dođete u Starbucks u Trainyardsu (Ottawa), dajte im dobru napojnicu. Jutros sam dojila sina u Starbucksu, na što se jedna žena vrlo glasno (kako bih je mogla čuti) požalila zaposlenicima, rekavši da je odvratno i da bi me trebali zaustaviti. Zaposlenik se nasmiješio i rekao da će to riješiti. Već sam se pripremila na svađu, ali on je došao s besplatnim pićem i glasno rekao: 'Ovo je vaučer za besplatno piće sljedeći put kada dođete, jako mi je žao što ste se danas morali suočiti s takvom neugodnosti'. I to je izašlo iz usta mladića starog najviše 19 godina!"

 

 Gošća koja je prigovorila u hipu je napustila lokal. "Na neki način je sama sebi skočila u usta zato što je ona bila jedina koja je primijetila da dojim, a završila je privlačeći mnogo više pažnje nego da nije rekla ništa", objasnila je Wykes za Huffington Post. Priču je podijelila na Facebook grupi o roditeljstvu koje je članica i tako se priča zakotrljala internetom i postala viralna.

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara