Preslatki Theo i Beau i dalje spavaju zajedno: Psić je gotovo prerastao dječaka

Foto: Instagram.com/mommasgonecity

O DVOGODIŠNJEM dječaku Beauu i štencu Theu koje je udomila njegova peteročlana obitelj pisali smo i ranije.

> Theo i Beau: Nevjerojatno prijateljstvo dvogodišnjaka i psića od osam tjedana


> Theo i Beau vol. 2: Dječak i psić ne mogu drijemati jedan bez drugoga

Mama i blogerica Jessica Shyba nastavila je na svom blogu simpatičnom i šarolikom blogu Momma's Gone City pisati o njihovom posebnom odnosu i objavljivati fotografije zajedničkog poslijepodnevnog spavanja koje im je, odmah nakon udomljenja štenca starog oko osam tjedana u studenom, postalo rutina. Danas vam donosimo nove fotografije uspavanih mališana. Theo je gotovo prerastao Beaua, ali fotografije su jednako neodoljive.

"Najorganskije i najljepše prijateljstvo koje sam ikada vidjela"

Podsjećamo, Theo je štenac kojega je blogerica Jessica Shyba sa svojom obitelji udomila iz utočišta za životinje u Santa Cruzu. Ono što je počelo kao pomalo mučno privikavanje psića na pseći kavez, jer je u njemu stalno cvilio, u samo je nekoliko dana završilo nevjerojatnim prijateljstvom između Thea i malenoga Beaua.

Kako nije htio spavati u kavezu, Jessica ga je uzela k sebi i spavala s njim, a trećega se dana psić pridružio Beauu dok ga je ona ljuljuškala kako bi zaspao. Štenac je već sljedećega dana odlučio od toga napraviti ritual pa je sam došao Beauu i pridružio mu se u spavanju. Svakoga dana nakon toga psić pričeka da mališan zaspi pa mu se pridruži.

"Njihovo poslijepodnevno spavanje mogu opisati kao najorganskije i najljepše prijateljstvo koje sam ikada vidjela", dodaje.

Seriju fotografija možete vidjeti i na Instagramu (#TheoandBeau), a Jessica se nada kako će svojim fotoprojektom pomoći utočištu iz kojega su uzeli Thea, koje prikuplja novac za novu zgradu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara