Radionice za dojilje i trudnice na Korčuli i u Dubrovniku

Foto: Shutterstock

OVOG je ljeta udruga Roda - Roditelji u akcije vrlo vrijedna i organizira radionice na više mjesta u Hrvatskoj. Buduće mame i mame, prijavite se i sudjelujte ako se radionica održava u vašem mjestu ili mjestu u kojemu ljetujete.

Mala škola dojenja održat će se u: Blatu na Korčuli (1.8.2014.) i Dubrovniku (29.7.2014.), u Dubrovniku se održava još i radionica za trudnice (26.7.2014.)

Blato na Korčuli

U petak 1. kolovoza u 18 sati, u prostorijama udruge Vicenca održat će se Mala škola dojenja.

Radionicu vode Rodine savjetnice sa SOS telefona za pomoć pri dojenju, a pozvane su trudnice i njihovi partneri (partnera je također potrebno prijaviti za sudjelovanje).

Početak radionice je u 18 sati, predviđeno trajanje je dva sata.

Zbog ograničenog broja sudionica/ka moli se da se obavezno prijavite telefonom na 098 766 070.


Dubrovnik

Roda u Dubrovniku organizira dvije radionice za trudnice i njihove partnere.
 
U subotu, 26. srpnja 2014. s početkom u 16 sati u Body Moves Pilates studiju, Iva Dulčića 35 u Dubrovniku, održat će se Rodina radionica o trudnoći i porodu. Radionica je namijenjena svim trudnicama i njihovim partnerima. Ovom radionicom Roda želi obogatiti i olakšati trudničke dane te omogućiti poseban doživljaj trudnoće i porođaja kao prirodnih i fizioloških, a ujedno jedinstvenih i posebnih stanja koja mijenjaju život žene i obitelji. Rodina radionica je prilika za razgovor o tome zašto je porod fiziološki proces, kako s vama surađuju vaši hormoni, kako se u optimalnim uvjetima vaša zdjelica širi za prolaz djeteta, zašto je štetno rano rezanje pupkovine i zašto je kontakt koža na kožu važan za dijete i za vas.
 
U utorak, 29. srpnja 2014. u 17 sati, u prostorijama Razvojne agencije Grada Dubrovnika − DURA, održat će se radionica o dojenju. Predviđeno trajanje je dva sata. Radionicu vode Rodine savjetnice za dojenje, a pozvane su trudnice i njihovi partneri.

Zbog ograničenog broja polaznica/ka moli se da se prijavite na broj telefona 099 31 77 086, putem e-maila: dubrovnik@roda.hr ili Facebook stranica RODA Dubrovnik. Sve dodatne informacije mogu se pronaći i na Facebook stranicama ‒ RODA Dubrovnik te na službenim stranicama udruge RODA - Roditelji u akciji.

Sve radionice su besplatne.

Jučer je i u Zagrebu održana radionica o dojenju.
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara