Spas nakon dojenja: Grudnjak koji vizualno smanjuje grudi

Spas nakon dojenja: Grudnjak koji vizualno smanjuje grudi
Foto: Shutterstock
 
GRUDI u trudnoći osjetno se povećaju i uglavnom ostanu velike za cijelo vrijeme dojenja. Ako ste i prije trudnoće imale bujne grudi, tada one mogu predstavljati i problem kada dodatno narastu. Dok je smanjivanje grudi koje nerijetko i nakon trudnoće ostanu veće nego što su bili prije nego ste zatrudnjeli poprilično skupa opcija, korištenje steznih grudnjaka koji vizualno smanjuju grudi znatno je jeftinija, bezbolnija i brža varijanta.
 
Prednosti steznih grudnjaka 
 
Izbjeći ćete neugodne poglede suprotnog spola gdje god se nađete. Bez obzira na vaš karakter, muškarci ipak najčešće zamjećuju upravo grudi.
 
Kretanje će biti lakše. Trčanje više neće uzrokovati bol u grudima.
 
Lakše spavanje. Tijekom noći savjetujemo nošenje steznih topova koji nemaju u sebi žicu, pa nećete ni osjetiti da ga nosite, a spavanje na leđima i trbuhu će konačno biti udobnije.
 
Loši grudnjaci kod žena s velikim grudima mogu dovesti do povremene ukočenosti ruku i mogli bi osjećati trnce. Najčešći uzrok tome nisu prevelike grudi već loše naramenice na grudnjacima koje se zbog težine grudi urezuju i tako otežavaju cirkulaciju.
 
Možete zaboraviti na skupe grudnjake koji vam nisu odgovarali.
 
Ova vrsta grudnjaka dobro podupite grudi pa je idealan izbor za podizanje opuštenih grudi nakon dojenja. U kombinaciji s kremom za poboljšanje tonusa kože mogli bi se iznenaditi rezultatima.
 
Sva odjeća će vam ljepše pristajati. Više nema ocrtavanja grudnjaka na leđima i na rubu grudi koji su bili prepreka za nošenje mnogo laganih majica.
 
Uspravnije ćete se držati i samim time olakšati svojoj kralježnici.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara