Ana Jelušić rijetkom fotkom s kćerkom poslala snažnu poruku i mnoge nasmijala

Ana Jelušić rijetkom fotkom s kćerkom poslala snažnu poruku i mnoge nasmijala
Foto: Instagram

NE skriva koliko uživa u majčinstvu.

Bivša skijašica Ana Jelušić početkom godine postala je majka djevojčice Nine te se potpuno posvetila novoj životnoj ulozi. Iako nije pretjerano aktivna na društvenim mrežama, s vremena na vrijeme voli podijeliti drage trenutke sa svojim obožavateljima. Tako je ovog puta oduševila podijelivši fotografiju na kojoj doji svoju kćerkicu koja će uskoro napuniti pet mjeseci.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Jelusic Black (@anajelusic) on

"Ponekad idete na ručak... Ponekad ste vi ručak", našalila se Ana jasno dajući do znanja kako, za razliku od mnogih, dojenje u javnosti ne smatra tabu-temom.

Njeni pratitelji dijele njene stavove.

"Predivna slika i predivna poruka", samo je jedan pozitivnih komentara koji se našao ispod fotografije Ane Jelušić i njene kćerkice.

Naime, dojenje u javnosti se, nažalost, još uvijek jako često povezuje s neukusnim pokazivanjem dojke u javnosti. No sve više poznatih mama vlastitim primjerom nastoji promovirati dojenje te objave na društvenim mrežama uvelike doprinose tome. Štoviše, redovno nailaze na odobravanje i pozitivne komentare njihovih pratitelja.

Podsjetimo, Nevena Rendeli je jedna od poznatih Hrvatica koje često promoviraju dojenje, a za njom ne zaostaju ni slavne mame pa su se tako dojenjem u javnosti dosad pohvalile Heidi Klum, Hilary Duff te mnoge druge.

Iako zvuči pomalo neobično, dojenje u javnosti je tek tijekom protekle godine postalo legalno u svim američkim saveznim državama.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara