Angelina Jolie u ekskluzivnom intervjuu otkrila tajne uspješnog majčinstva

Angelina Jolie u ekskluzivnom intervjuu otkrila tajne uspješnog majčinstva
Foto: EPA-EFE

ANGELINA Jolie mnogima je uzor kad je karijera, ali i odgoj u pitanju. Majka šestero djece dokaz je da se poslovne i obiteljske obveze mogu uspješno uskladiti, a u ekskluzivnom intervjuu za časopis HELLO!, među ostalim, otkrila je da većina majki često ne uzima vrijeme za sebe ili se osjeća krivom kad to učini.

"Kad odvojim vrijeme za sebe, shvaćam da u sebi imam više snage nego što sam mislila."

Ali kaže da njezino šestoro djece, Maddox (18), Pax (15), Zahara (14), Shiloh (13) i Vivienne i Knox (11), znaju kako učiniti da se osjeća posebnom...

"Na Majčin dan djeca mi naprave doručak i poklone mi cvijeće, tretiraju me kao damu", otkrila je.

Jolie je nedavno otvorila novo životno poglavlje. Njezin sin Maddox upisao je fakultet u Južnoj Koreji. Slavna glumica kaže da joj je to dalo novu perspektivu.

"Kad su vam djeca mala, više se osjećate kao mama. Kad postanu tinejdžeri, počnete se sjećati kakvi ste vi bili kao tinejdžeri. Vidite ih kako izlaze u klubove i pitate se zašto vi to ne možete. Trenutno sam u zabavnom dijelu života u kojem ponovno otkrivam sebe", dodala je.

Upitana o vrijednostima kojima podučava svoju djecu, Angelina je odgovorila: "Ljubaznost, prema drugima i prema sebi. Važno je biti ponizan, biti svjestan slobode koju imate i kojom ste blagoslovljeni i pomagati drugima. I uvijek se prisjetite da smo svi mi ljudi sa svojim nedostacima. Mi smo sitni dijelovi mnogo većeg svijeta. Kako odrastaju, otkrivam da su moja djeca snažni pojedinci, ali još uvijek otvoreni. Nastojim se voditi primjerom i biti ljubazna i milostiva, kao što je bila moja majka, draga i tolerantna."

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara