Brzi ručak: Ukusan bolonjez od govedine sa školjkicama
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TJESTENINA na tisuću načina uvijek je dobar odabir za ručak koji će vas zasititi. Umak bolonjez svima je dobro poznat, a ako ga spremite više, može se jesti i dan-dva kasnije.
Sastojci:
tjestenina u obliku školjki
450 g mljevene govedine
glavica luka
češnjak
pelati
žličica šećera
pola žličice soli
pola žličice papra
Priprema:
Tjesteninu skuhajte i procijedite.
Na ulju prodinstajte luk, dodajte mljeveno goveđe meso i protisnuti češnjak. Miješajte dok ne porumeni. Dodajte nerezane pelate, šećer, sol, papar i pričekajte da zakuha. Smanjite vatru i kuhajte 20 minuta povremeno miješajući. Prelijte umak preko tjestenine i servirajte.
Dobar tek!
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Tražimo sadržaj koji
bi Vas mogao zanimati
bi Vas mogao zanimati
Izdvojeno
Pročitajte još
Učitavanje komentara
Tražimo sadržaj koji
bi Vas mogao zanimati
bi Vas mogao zanimati