Dada&Rocco sigurne dječje navlake postale pravi hit među majkama

Dada&Rocco sigurne dječje navlake postale pravi hit među majkama

Foto: John Pavlish

SVAKA majka strahuje da se njeno dijete ne ozlijedi kroz igru ili u snu, kada ga ostavi samog u dječjem krevetiću. I najmanji trenutak nepažnje može dovesti do ozljede, zbog čega većina majki strepi za djetetovu sigurnost. Vođena tom idejom, mlada majka Danira Glavinić osmislila je i patentirala idealnu zaštitu za dječje krevetiće - navlake koje istovremeno štite dijete od ozljeda te daju personaliziranu notu krevetićima. Upravo je taj hrvatski proizvod postao pravi hit među majkama.
 
Svrhu i praktičnost ovog hvale vrijednog proizvoda nastalog pod okriljem branda Dada&Rocco prepoznala je i mlada majka Marijana Batinić.
 
''Oduševljena sam proizvodom, jer osim što mi pruža sigurnost i funkcionalnost, super se uklapa u svaki dječji prostor. Zaštitne navlake maksimalno štite dječju  glavicu od udaraca u rešetke krevetića i omogućuju svakoj majci nesmetan pogled na dijete u svakom trenutku.'' – istaknula je voditeljica Marijana Batinić.

 
Za svoj izum "Izmjenjive navlake za dječje krevetiće", Danira Glavinić nagrađena je srebrom na Međunarodnom sajmu inovacija ARCA 2015., u jakoj konkurenciji od 150 izlagača, na što je iznimno ponosna.
 
U prekrasnom ambijentu zagrebačkog dječjeg showrooma Noona, zajedno s Marijanom Batinić, mala djevojčica Bruna iz agencije Fashion Team uživala je u sigurnoj i opuštenoj igri.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara