Dječak došao iz vrtića, njegova majka se šokirala kad ga je skinula

Dječak došao iz vrtića, njegova majka se šokirala kad ga je skinula
Foto: Facebook

KAD je Heather Chisum pokupila svoje sinove iz dječjeg vrtića, nije ni slutila što će ugledati kad ih dovede doma i podigne Milovu majicu.

Naime, poprilično je pobjesnila kada je ugledala da je odgojiteljica njenom sinu preko trbuha ispisala riječi: “Mama, nemam više pelena, molim te, pročitaj poruku.”

Kako je pojasnila, Heather je samohrana majka dvojice dječaka, Fina i Mila. 

“Pretpostavljam da su mi jučer ostavili poruku da Milo treba pelene, a ja to nisam vidjela. Umjesto da su me zaustavili i rekli da moj sin treba pelene, oni su se poslužili trikom. Išarali su mu trbuh markerom”, napisala je i kao dokaz priložila fotografije sina.

Poruku je pokušala ukloniti vlažnim maramicama, ali bezuspješno.

“Željela sam ih odvesti na plažu da se igraju, sada ne mogu jer je moj sin išaran. U najgorem slučaju, mogli su napisati samo ‘trebam pelene’. Zašto je tako dugačka poruka ispisana preko trbuha mog sina, nije mi jasno”, dodala je i upitala svoje prijatelje je li njena reakcija pretjerana.

Ljudi su, očekivano, zgroženi ovakvim postupkom odgojitelja. 

“Bila bih bijesna. Pa što je pobogu ovo?”, “Zovi novinare odmah”, “Ovo je nepoštivanje i vrlo neprikladno. Trudiš se, radiš i skrbiš o dvoje djece. Žao mi je što se ovo dogodilo”, “Uloži pritužbu, ovo nije normalno”, samo je dio komentara podrške. 

Njena objava je podijeljena više od 26 tisuća puta u 20 sati.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara