Dječak pozirao mami s lutkom pa je napali da ga odgaja poput djevojčice

Dječak pozirao mami s lutkom pa je napali da ga odgaja poput djevojčice
Foto: Facebook

JYNSEN Fitz voli se uprljati vozeći bicikl, izvoditi ludorije s dvojicom starije braće, ali omiljen hobi mu je brinuti o lutki koju je nazvao Three.

Dapače, svoju lutku toliko voli da je zamolio mamu, inače fotografkinju, Ashley Fitz, da njihovu povezanost zabilježi objektivom svog fotoaparata. Ona je to i napravila, a fotografije su ubrzo postale viralni hit.

“Večeras sam uređivala fotografije, a najmlađi sin mi je rekao da nikad nisam fotografirala njegovu lutku Three. Upozorila sam ga da je ona malo prestara da bi zauzela poze novorođenčeta, ali ipak je odlučio da pokušamo”, napisala je na Facebooku gdje je objavila galeriju fotki svog četverogodišnjeg sina s lutkom.

Fitz je za show Today pojasnila da je dječak posebno vezan za lutku jer ju je kupio kratko nakon što je njegov otac, vojnik, poslan u misiju.

“Odvela sam ga u trgovinu da ga oraspoložim. Gledali smo igračke za dječake, a on je odlutao do dijela s lutkama i pokazao mi na Three. Odabrao je i kolica te neke bočice. Doista se vezao za nju otkako je moj suprug otišao”, ispričala je. 

Međutim, čak i kad mu se tata vratio, Jynsen nije prestao voditi brigu o Three te je nosi i u park.

Većina javnosti ima pozitivne reakcije, ali postoje i oni koji smatraju da se dječak ne bi trebao igrati s lutkom pa su zbog toga kritizirali njegovu majku.

“Uvijek se zauzimam za njega. Učim ga da voli bez obzira na boju, vjeru i spol. Ništa nije loše u tome ako se dječaci igraju s lutkama, barem će jednog dana biti brižni muškarci i očevi”, zaključila je Fitz.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara