Ella Dvornik priznala da žali što nije trudna: “Ovo će zvučati čudno”

Ella Dvornik priznala da žali što nije trudna: “Ovo će zvučati čudno”
Foto: Instagram

PRIJE više od godinu i pol dana Ella Dvornik je prvi put postala majka. Sada je priznala da joj trudnoća nedostaje, posebno tijekom ljetnih mjeseci. 

“Ovo će zvučati čudno, al’ kad dođe ljeto uvijek mi je žao što nisam trudna. Da objasnim. Dok mi svi tu nešto vježbamo, pazimo prehranu i uvlačimo stomake na slikama, trudnice hodaju okolo s trbušinama i zaboli ih đon za naš low fat, low carb, no sugar , il’ što već sve postoji. Izbace ga van ponosno i jedu tri čokse po cesti i ne zanima ih dal’ vi mislite jesu li trudne, napuhane ili jednostavno debele. Da trudnice zrače, zrače sa: "zaboli me, gladna sam!" energijom. A ta je fakat najbolja! Trudnice ako čitate, ljubomorne smo”, napisala je na Instagramu kraj fotografije iz trudničkih dana.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ella Dvornik (@elladvornik)

“Joj, ne znam baš, ja sam prošlo ljeto bila trudna i nije mi bilo lako s tom trbušinom po vrućinama. Zato ovo ljeto nisam trudna al’ svejedno mi nije lako s trbuhom”, prokomentirala je voditeljica Nevena Rendeli, a s njom su se složile gotovo sve žene koje su sada u drugom stanju ili su tijekom ljetnih mjeseci bile u poodmakloj fazi trudnoće.

Prije samo nekoliko dana ljudi su pomislili da je doista u drugom stanju jer je na upit jedne pratiteljice hoće li njena kćerkica Balie dobiti bracu ili seku, odgovorila da hoće. Međutim, kasnije je pojasnila da ne zna kada će to biti i da se još ne može pohvaliti radosnom viješću.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ella Dvornik (@elladvornik)

Ella se nedavno podvrgnula ketogenoj dijeti i promijenila plan prehrane pa sada pazi što jede, odnosno ne konzumira ugljikohidrate, ali povećala je unos masti. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara