Gemma Atkinson oduševila fanove nevjerojatnom transformacijom nakon porođaja

Gemma Atkinson oduševila fanove nevjerojatnom transformacijom nakon porođaja
Foto: Instagram

POZNATA glumica oduševila je obožavatelje transformacijom nakon rođenja kćeri Mije koju je na svijet donijela 4. srpnja 2019.

Na Instagramu je objavila tri fotografije kojima je prikazala svoje tijelo u petom mjesecu trudnoće, šest tjedana nakon porođaja te zatim i 15 tjedana nakon rođenja kćerkice Mije.

34-godišnjakinja se smiješi na sve tri fotografije, a na posljednjoj ponosno drži svoju kćer.

"Drago tijelo, hvala ti. Pomoglo si u odrastanju moje kćeri, hranilo je i postalo snažno kada se trebala roditi. Moja transformacija ima još veću svrhu sada kada je Mia tu. Ja sam joj uzor", napisala je.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gemma Atkinson (@glouiseatkinson) on

Impresivnu transformaciju je postigla zdravom prehranom, a jednom tjedno se počastila i "lošom hranom", odnosno pizzom ili tortom od sira.

Osim što sada vježba i pazi na svoju prehranu, to je činila i u trudnoći. U četvrtom mjesecu trudnoće Gemma je objavila videozapis kojim je pokazala da izvodi lagane vježbe.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gemma Atkinson (@glouiseatkinson) on

"Još uvijek sam ograničena kad su neke vježbe u pitanju s obzirom na to da sam rodila carskim rezom, ali raditi nešto je bolje nego ne raditi ništa. Počela sam s kardiom osam tjedana nakon porođaja, a prošli tjedan sam odradila prvi trening u teretani. Bilo je naporno i morala sam se vratiti osnovama, ali nakon toga sam se osjećala odlično", napisala je Gemma.

Iako joj je prvi trening bio naporan i osjećala se tjelesno slabom, mentalno je bila jaka.

"Kad mi postane teško, samo se podsjetim da sam sada majka. I to dobra majka. Osjećam se sretno i to je ono što me tjera da idem naprijed", riječi su kojima je zaključila svoju objavu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara