Hilaria Baldwin objavila snimku ultrazvuka bebe koju je pobacila

Hilaria Baldwin objavila snimku ultrazvuka bebe koju je pobacila
Foto: Instagram

DVA tjedna nakon što je pobacila, Hilaria Baldwin se oporavlja od gubitka bebe. Naime, kako je prije nepuna tri tjedna otkrila cijelom svijetu, njena beba imala je neredovite otkucaje srca i nije se razvijala dovoljno brzo, dok na kraju njeno srce nije prestalo kucati. 

Sada je objavila snimku ultrazvučnog pregleda bebe koju je izgubila.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Hilaria Thomas Baldwin (@hilariabaldwin)

“Mnogi me pitate i želim vam reći da sam dobro. Prošlo je dva tjedna i ponovno se počinjem osjećati kao ja”, napisala je na Instagramu. 

Tvrdi da je dobro i u emocionalnom smislu.

“Kad odlučimo postati roditelji, prihvaćamo velik rizik. Ovoga puta, kad sam otvorila srce novom djetetu, on ili ona se nisu dugo zadržali. Ali voljela sam ovu malu dušu snažno i u cijelosti”, dodala je majka četvero djece i supruga holivudskog glumca Aleca Baldwina.

Svoju priču o pobačaju je odlučila javno podijeliti kako bi jasno dala do znanja ženama koje su kroz to prošle ili prolaze da nisu same.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Hilaria Thomas Baldwin (@hilariabaldwin)

“Postoje pravila koja slijedimo i ovo je problem zbog kojeg mnogi pate u tišini. Ovdje se radi o svakome, možda tebi ili nekome koga poznaješ, a tko pati od gubitka”, upozorila je.

Baldwin je napomenula da će i dalje otvoreno govoriti o ovoj temi. 

“Ne trebamo se bojati ili sramiti. Jedino tako možemo zacijeliti i oni koje će to, nažalost, zadesiti moći će se obratiti zajednici”, zaključila je.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Hilaria Thomas Baldwin (@hilariabaldwin)

Hilaria i Alec Baldwin su četvrto dijete, sina Romea Alejandra Davida, dobili 17. svibnja prošle godine, a roditelji su i dvogodišnjeg Leonarda Angela Charlesa, trogodišnjeg Rafaela Thomasa i petogodišnje Carmen Gabriele.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara